Следете не на социјалните мрежи

9-ТА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ПДФ

Почитувани, 

Ве покануваме да бидете дел од 9-та Меѓународна научна конференција - Охридска школа на правото која ќе се одржи од 11-14 Мај 2023г во Хотел Конгресен центар - Охрид. 

Сите информации околу пријавување, програма и услови може да ги погледнете на следниот линк:

9-ТА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ПДФ

Iuridica prima.